- fragment -

Puterea Recunoștiinței

Bine ai venit în casa valorilor mele, prietene călător!

Valorile mele cele mai de preț pe care doresc să le împărtășesc sunt Recunoștința, Iubirea, Compasiunea.

Sunt recunoscătoare și pentru munca pe care o fac, dedicarea cu care mă implic în ceea ce am ales să fac în ultimii ani: școala de Terapie prin Regresie și cea în domeniul Comunicării Nonviolente.
Alegerile mele conștiente mi-au adus libertate, autenticitate, dedicare, integritate. Mi-au permis să contribui la reclădirea centrului meu, căci mi-am adus multă vindecare și reîntregire a sufletului prin terapia în regresie, în timp ce am folosit Comunicarea Nonviolentă ca să mă mențin, în viața mea cu
mine, zi de zi.
Sunt recunoscătoare că fac munca aceasta cu mine, în mod constant, și că, deși mă mai abat de la cale, realizez că mi-e tot mai ușor să mă reîntorc, să revin și să iau din nou uneltele acestea în mână și să le pun la treabă.

Povestea mea

Calea Sinelui, de la MBA la Terapeut

După ce am trăit mai bine de 30 de ani utilizându-mi în special mintea, în cei 4 ani de când studiez și practic terapia prin regresie, am învățat să îmi accesez inima, să mă simt, să înțeleg ce se întâmplă cu mine la nivel profund. Și, prin intermediul ei, să mă conectez la Sinele meu Divin, să îi permit să se manifeste prin mine.

Mulți ani am studiat și am lucrat acolo unde societatea, părinții și ceilalți oameni care contau în jurul meu considerau că este bine, normal, de succes. Și mi-a plăcut, am învățat multe, am avut succes. Am studiat economia, am avut oportunitatea să studiez în străinătate, atât la facultate cît și în cadrul unui MBA. Ambele experiențe în străinătate au fost în frumoasa mea Italia, țară de care m-am simțit atrasă și i-am învățat limba foarte ușor încă de mică.

Cu aceste învățături bogate ale minții, am lucrat 10 ani în domeniul financiar-bancar, în vânzări, dezvoltare de business și strategie de vânzări. Am învățat multe și am întâlnit oameni și situații interesante. Am ajuns în poziție de management.

Cu toate acestea, nu mă simțeam împlinită prin ceea ce făceam, tânjeam să fac ceva mai aproape de sufletul meu, însă nu știam ce doresc. Doar simțeam tânjirea aceasta profundă, fără să o pot defini.

Și, așa cum se spune, “ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să și primești”…am primit oportunitatea de a părăsi domeniul corporațiilor și a fi liberă să îmi urmez tânjirea interioară. Acest lucru s-a întâmplat în 2016. Am păstrat ceea ce mi-a plăcut din acea perioadă: relațiile cu oamenii, cunoștințele și experiențele de business.

Acum văd acea perioadă ca una în care, pe lângă faptul că am primit ceea ce mi-am dorit, a început să se facă spațiu în interiorul meu, am pus mintea un pic în repaos (că doar ea muncise mult în toți anii “devenirii” mele) și am făcut loc pentru manifestarea inimii.

Și astfel m-au găsit cele două pasiuni și căi curente pe care le urmez: Comunicarea Nonviolentă și Terapia prin Regresie. 

Fiecare venind asezonate de multe, multe experiențe și realizări la nivelul sufletului și al inimii.

Ambele domenii m-au ajutat pe mine să îmi vindec traumele trecutului, să mă centrez în prezent, să am puterea de alegere și să nu mai trăiesc și să acționez pe “pilot automat”, din condiționări trecute ale mele sau ale altora.

Astăzi, sunt certificată ca terapeut în regresie și trainer de Comunicare Nonviolentă din 2022.

Toate căutările mele interioare și munca la șantierul meu personal mi-au permis să pot să trăiesc în prezent mare parte din timp, să fiu la cârma alegerilor din viața mea și să pot să am o relație autentică și de calitate cu familia mea. În una dintre călătoriile mele interioare am descoperit că eu, soțul și fiica mea facem parte din aceeași familie de suflete și că am decis să venim împreună în această viață ca să ne sprijinim reciproc. Și am simțit adevărul din această descoperire pentru că, alături de ei mă simt cel mai în siguranță, Acasă, protejată și protejând și că aici potențialul meu se poate manifesta.

Intenția mea este ca, prin cele două concepte pe care le studiez și le internalizez, să contribui la vindecarea și regăsirea interioară a altor oameni.

Practic, ceea ce căutam eu, am găsit și m-a ajutat, iar acum pot oferi și altora. Îmi doresc să împărtășesc uneltele de a trăi viața în prezent, cu conștiență, cu atenție la lucrurile cu adevărat importante pentru fiecare – poate familia, natura, relațiile cu ceilalți oameni.  Cu centrare în nevoile și valorile fiecăruia dintre noi.

De aceea, azi, cu încredere obținută în urma muncii mele cu mine, care continuă zi de zi, ofer în lume însoțire empatică și terapeutică.


TESTIMONIALE

Oana mi-a fost coach în acest program. Mi-a plăcut să lucrăm împreună și abilitatea ei de a adresa întrebări folosind cuvintele potrivite, reformulând ca să se asigure de claritatea mesajului. Mi-a înțeles nevoile, a lucrat cu mine ca să observ, să explorez și să elaborez nevoile și sentimentele mele. M-a ajutat în călătoria mea prin sesiunile de coaching, m-a învățat să pun atenția asupra mea, corpului meu, reacțiilor mele, să stau cu sentimentele și emoțiile mele și să le apreciez. Înaintea acestui program, toate acestea erau noi și nu-mi era deloc confortabil cu ele.

Ioana Participantă la programul Extraordinary Relationships

Sesiunile de training, materialele pregătite de Oana (video-urile în care explică conceptele CNV) și sesiunile de coaching pe care le-am avut cu ea mi-au fost foarte de ajutor. Am înțeles în sfârșit conceptele care au fost bine explicate, cu exemple relevante. Ceea ce mi-a adus ușurință să le aplic în viața mea de zi cu zi. Sunt recunoscătoare că am cunoscut-o pe Oana și am avut ocazia să lucrez cu ea, să fiu ghidată de ea. A contribuit la îmbunătățirea relațiilor mele importante și la calitatea vieții mele în general, pe parcursul acestui program.

Cristina Participantă la programul Extraordinary Relationships

M-am putut conecta cu Oana încă de la început datorită atitudinii ei empatice. Vulnerabilitatea pe care a arătat-o și atitudinea fără judecăți mi-au permis să mă deschid și să am încredere în proces. Simt că Oana a contribuit mult la atmosfera de încredere și conexiune de la nivelul grupului de participanți, prin deschiderea ei, prin ghidare și prin împărtășirile ei autentice.

Mihaela Participantă la programul Extraordinary Relationships

    Te invit să ne cunoaștem, să vedem dacă rezonăm și dacă putem călători împreună o bucată din drumul sufletului tău. Hai să ne conectăm pentru 30 de minute.

    HAI SĂ VORBIM
    Localizare
    Fii conectat