Introducere în Comunicare Nonviolentă

Cum te simți în relațiile tale?
💚 În relația cu tine ai impresia că nu ai niciodată timp, că ți-ar plăcea să-ți oferi mai multă grijă însă pare că te împarți în toate direcțiile și asta te copleșește?
💜 În relația cu partenerul/partenera de viață simți că aveți des discuții în contradictoriu care duc la conflicte și deconectare?
💛 Cu copilul tău nu știi cum să îți faci auzite intenții de contribuție la binele lui, în timp ce creezi o relație de încredere și apropiere cu acesta?
Ai vrea să transformi ceva, să faci lucrurile altfel, însă nu știi de unde să pornești?
⏰ Acest curs poate fi un prim pas pe o nouă cale, pentru că, în decursul celor 5 ore, oferite gratuit de Ziua Nonviolenței, vei afla:
🌟 Cum să faci diferența între ceea ce se întâmplă și povestea pe care o creăm în mintea noastră, ajungând astfel la o bază comună cu cealaltă persoană cu care relaționezi;
🌟 Cum să conștientizezi °judecățile și evaluările pe care le ai asupra celorlalți și să le transformi în modalități de a afla ce este important pentru tine;
🌟 Cum să îți identifici nevoile tale importante și cum acestea impactează comportamentul și interacțiunile din relațiile tale;
🌟 Cum să ceri de la ceilalți ceea ce ți-ar face viața mai frumoasă, contribuind la împlinirea nevoilor tale iar ei să fie mai dispuși să-ți ofere această contribuție
Folosim instrumentul prețios al Comunicării Nonviolente (Comunicarea plină de Compasiune), care are ca scop conexiunea de calitate în relațiile cu noi înșine și cu ceilalți.
Din experiența noastră de practică a Comunicării Nonviolente, de peste 5 ani fiecare, am observat că aceasta poate fi utilă:
🎁 Oricând vrei să îți procesezi și exprimi constructiv emoțiile și nevoile
🎁 Când intri într-un dialog cu partenerul de viață, copilul sau o persoană de la serviciu și îți dorești să te faci auzit și înțeles
🎁 Când ești într-un conflict interior și nu știi ce decizie să iei
🎁 Oricând vrei să construiești relații bazate pe încredere și autenticitate.

Când?

Sâmbătă, 28 septembrie, orele 10:00 – 17:00 (cu pauză de prânz)

Unde?

Școala gimnazială nr 22, IC Brătianu,
Constanța

Traineri

Oana Răgălie & Decebal Popescu

Oana și Decebal sunt pasionați de Comunicarea Nonviolentă și au experiență de peste 5 ani fiecare în studiul și practica acestei metode care le-a adus mai multă apropiere și împlinire în viețile lor.

OANA RĂGĂLIE – Trainer certificat în Comunicare Nonviolentă, Terapeut prin Regresie, Gazdă Cercuri de Femei

Femeie înainte de toate celelalte roluri din viața mea, suflet aflat în propria călătorie de experimentare a creației, onorată să susțin spații cu compasiune și empatie, aducând din experiența mea de terapeut prin regresie, gazdă cercuri de femei și trainer în comunicare nonviolentă.

După 10 ani în care am lucrat în domeniul financiar-bancar, în vânzări și dezvoltare de strategie de business, am decis să dedic timpul și energia unor domenii prin care simt că pot să contribui cu sens la viață și în societate.

Practic Comunicarea Nonviolentă din 2017, susțin cursuri pentru adulți interesați de propria dezvoltare personală din 2018. În martie 2022, am obținut certificarea internațională ca trainer în Comunicare Nonviolentă, sub egida Center for Nonviolent Communication din SUA.

După o formare de 4 ani, am obținut și certificarea ca terapeut în regresie reconectivă, prin Institutul Român de Terapie prin Regresie, formare acreditată de către Earth Association for Regression Therapy din 2016.

Instrumentele învățate în aceste două domenii se împletesc armonios în munca mea cu grupuri, cercuri de femei, cât și în întâlniri 1 la 1, de coaching empatic și de însoțire a oamenilor cu care lucrează în procesele de vindecare. 

DECEBAL POPESCU – formator și Trainer în curs de certificare cu CNVC este un părinte care a reușit cu succes să transforme situația critică „Dute și fă-ți lecțiile! – Nu vreau și nu mă duc!” în „Hai, tată, să facem împreună la matematică.”, fără să recurgă la forță, amenințări, rușinare sau ceartă. De mai bine de 5 ani a studiat principiile și tehnicile Comunicării Nonviolente și caută să o folosească în viața de zi cu zi.

Din 2020 facilitează cursuri online și offline fie singur fie alături de Octavia Udrescu, sub egida Atelierele CNV.

HAI SĂ VORBIM
Localizare
Fii conectat