𝐃𝐞 𝐥𝐚 𝐟𝐮𝐫𝐢𝐚 𝐨𝐚𝐫𝐛𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐅𝐮𝐫𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐜𝐫𝐚̆

Tu cât de conștientă ești de Furia dinăuntrul tău? Când a fost ultima dată când ți-ai dat voie, timp și spațiu sa explorezi acea latură din tine? 

Tu cum îți manifești furia? O suprimi, o suprimi…până când clocotește și dă pe afară, cu potențial distrugător de relații?

O reprimi în adâncurile tale, punând strat peste strat, până când singura cale a furiei de a ieși la suprafață este să se manifeste prin boli sau dureri corporale?

 În ambele cazuri, furia este oarbă, necontrolabilă, amenințătoare, distrugătoare.

 Tu știi că Furia are rolul său bine definit și benefic, acela de a ne ajuta să ne apărăm limitele, valorile, siguranța…și este o energie imensă acolo, care ne dă putere, atunci când este canalizată conștient.

Când simțim și manifestăm Furia Sacră, putem învăța să o facem dintr-o zonă de alegere, de conștientizare, determinată, și cu compasiune, în același timp.

Oana & Teodora, 2 femei care s-au împrietenit cu furia proprie vor co-crea acest retreat de 1 zi, un spațiu în care invită femeile să intre în contact, să manifeste, să transforme și să experimenteze trecerea de la furia oarbă la Furia Sacră.

Când?

Sâmbătă, 18 noiembrie, orele 10:00 – 18:00 (cu pauză de prânz)

Unde?

Vila Sandra, Mamaia-Nord, cu spațiu interior generos și exterior, la 3 minute de plajă

Facilitatori

Oana Răgălie & Teodora Forăscu Organizator: Alexandra Avădănei Contact: 0742275861

OANA RĂGĂLIE – Trainer certificat în Comunicare Nonviolentă, Terapeut prin Regresie, Gazdă Cercuri de Femei

Femeie înainte de toate celelalte roluri din viața mea, suflet aflat în propria călătorie de experimentare a creației, onorată să susțin spații cu compasiune și empatie, aducând din experiența mea de terapeut prin regresie, gazdă cercuri de femei și trainer în comunicare nonviolentă.

După 10 ani în care am lucrat în domeniul financiar-bancar, în vânzări și dezvoltare de strategie de business, am decis să dedic timpul și energia unor domenii prin care simt că pot să contribui cu sens la viață și în societate.

Practic Comunicarea Nonviolentă din 2017, susțin cursuri pentru adulți interesați de propria dezvoltare personală din 2018. În martie 2022, am obținut certificarea internațională ca trainer în Comunicare Nonviolentă, sub egida Center for Nonviolent Communication din SUA.

După o formare de 4 ani, am obținut și certificarea ca terapeut în regresie reconectivă, prin Institutul Român de Terapie prin Regresie, formare acreditată de către Earth Association for Regression Therapy din 2016.

Instrumentele învățate în aceste două domenii se împletesc armonios în munca mea cu grupuri, cercuri de femei, cât și în întâlniri 1 la 1, de coaching empatic și de însoțire a oamenilor cu care lucrează în procesele de vindecare. 

TEODORA FORĂSCU – spirit liber, femeie magică prin care curge muzica

Spirit liber și călătoare ca voi pe drumul întortocheat și frumos al vieții. Îndrăgostită de oameni și natură, pe care am și studiat-o la facultate, axată pe ecologia oceanelor.

Cred cu tărie în puterea spațiilor unde oamenii se adună pentru vindecare, deschidere și împărtășire sinceră, și e o onoare și o bucurie să îmi dedic energia în sustinerea acestor spații.

Companionul meu de încredere e handpan-ul, un instrument care vibrează și cântă la o frecvență înaltă, prin intermediul căruia am plăcerea de a crea și împărtăși muzica dinăuntru.

Ce vei experimenta în acest retreat? 

» Exerciții de intrare în contact cu furia, exprimarea ei deplină și eliberare, prin diverse modalități:

–   Rupere de foi, cartoane

–   Rupere de materiale

–   Sac și mănuși de box

–   Perne

–   Respirație conștientă și urlet etc.

» Experimentarea compasiunii care însoțește Furia Sacră

» Exprimare a libertății pe care o vom simți după eliberarea furiei – prin muzică, dans, desen, culoare, pictură pe corp

» Ceremonie cu cacao și muzică la handpan

» Ceremonie la foc sacru, de ardere a ceea ce nu ne mai servește și invitare a noului

Ce vei obține tu?

» experimentarea Furiei Sacre, ca să știi să o accesezi și manifești când vei avea nevoie

» eliberarea furiei reprimate și suprimate

» stare de calm, pace, liniște interioare

» apartenență la grup de femei cu căutări similare

» eliberarea de ce nu îți mai servește, să faci loc noului și a ceea ce ai nevoie în viața ta.

Detalii organizatorice

Schimb de energie 485 RON (te invit să achiți 200 RON avans, o dată cu înscrierea).

Dacă această sumă îți este dificilă la acest moment, hai să vorbim și să găsim soluția împreună. Nu vrem ca prețul să stea în calea accesului la acest retreat, așa că putem agrea o metodă de plată în rate.

 

Te așteptăm cu drag să integrăm furia într-un mod susținut și sănătos 

Hrană pentru corp

Prânz vegan asigurat, cu ingrediente organice, crescute cu energie bună. Gustări, apă, cafea.

Schimb de energie

485 RON (te invit să achiți 200 RON avans, o dată cu înscrierea). Dacă această sumă îți este dificilă la acest moment, hai să vorbim și să găsim soluția împreună. Nu vrem ca prețul să stea în calea accesului la acest retreat, așa că putem agrea o metodă de plată în rate.

Te așteptăm cu drag să integrăm furia într-un mod susținut și sănătos.

Oana & Teodora, cu susținerea Alexandrei 

HAI SĂ VORBIM
Localizare
Fii conectat