Ziua Nonviolenței. O prietenie cu propria persoană

Care este cea mai importantă relație pentru tine? Poate că te gândești…cu mama…cu partenera/ul…cu copiii?

Cea mai importantă relație din viața ta este relația ta cu tine.

Pentru că atunci când tu nu ești bine cu tine, cel mai probabil că nu poți fi bine nici cu ceilalți din jurul tău. Cel puțin nu în mod autentic, susținut, cu bucurie și ușurință.

Hai la Ziua Nonviolenței, Constanța, eveniment gratuit, în care să te descoperi pe tine în contact cu alți oameni, în contact cu tine însuți sau însăți, în contact cu instrumentele Comunicării Nonviolente și a cardurilor metaforice.

Ca să ne încălzim, începem sesiunea cu un joc Integration Game, ca să ne cunoaștem și să ne conectăm și destinde.

Urmează ceva exerciții pe baza CNV, pentru a ne împrieteni cu nevoile și valorile noastre.

Finalizăm cu un exercițiu de lucru cu carduri metaforice, ghidat de Gabriela Tas. Colega și prietena mea în această călătorie.

 

Cand am descoperit NVC a insemnat deschiderea unui nou Univers in ceea ce inseamna comunicare si relationare.
Atelierul “In armonie cu mine”, care foloseste elemente NVC, a contribuit la integrarea in viata mea a acestui nou limbaj. Efectele au fost multiple:
– schimbare raportarii la propria persoana: am reusit sa ma pun 100% pe primul loc in viata mea
– schimbarea dinamicii in relatie cu fiica mea
– curajul de a spune clar, direct si specific ceea ce doresc oricui este cazul, oricat de complicata este situatia
– claritate mentala in ceea ce priveste adevaratele nevoi pe care le am
– identificarea exacta a emotiilor si sentimentelor
Pentru mine aceste lucruri inseamna viata traita constient! Aceasta este baza linistii si impacarii.
Sunt recunoscatoare pentru aceste resurse magice si recomand cu drag.

Denisa Florea

-

Comunicarea non-violentă mi-a oferit posibilitatea să ințeleg noțiunea de “nevoie”,  a mea si a celorlalți. Mulțumesc pentru ocazia pe care mi-ai oferit-o să experimentez starea de empatie față de mine și față de ceilalți. Voi reveni și în alte programe cu tot dragul.

 

Oana Fîntîneanu

-

OANA RĂGĂLIE – Trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă

După 10 ani în care am lucrat în domeniul financiar-bancar, în vânzări și dezvoltare de strategie de business, am decis să dedic timpul și energia unor domenii prin care simt că pot să contribui cu sens la viață și în societate.

Practic Comunicarea Nonviolentă din 2017, susțin cursuri pentru adulți interesați de propria dezvoltare personală din 2018. În martie 2022, am obținut certificarea internațională ca trainer în Comunicare Nonviolentă, sub egida Center for Nonviolent Communication din SUA.

După o formare de 4 ani, am obținut și certificarea ca terapeut în regresie reconectivă, prin Institutul Român de Terapie prin Regresie, formare acreditată de către Earth Association for Regression Therapy din 2016.

Instrumentele învățate în aceste două domenii se împletesc armonios în munca mea cu grupuri, cercuri de femei, cât și în întâlniri 1 la 1, de coaching empatic și de însoțire a oamenilor cu care lucrează în procesele de vindecare. 

Am fost trainer în cadrul a trei dintre edițiile online a programului Extraordinary Relationships, însoțind peste 40 de participanți în călătoria lor de 6 luni. Am susținut traininguri în corporații orientate spre colaborarea în echipă și o mai bună comunicare între oameni.

Sunt pasionată de susținerea și însoțirea oamenilor de a trece prin procese de exprimare a emoțiilor grele (furie, vină, rușine) pentru a ajunge la miez – nevoile neîmplinite – și la o relație autentică și cu compasiune față de propria persoană și, implicit, cu cei din jur

GABRIELA TAS – Coach & trainer

Eu sunt Gabriela și ca și tine, îndeplinesc roluri multe și diferite în viața mea. În afară de rolurile de femeie, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, mai sunt profesor, consilier de dezvoltare personală, trainer&coach și voluntar în diferite Asociații și Organizații.

Prin tot ceea ce fac îmi doresc să ofer cât mai multă valoare tinerilor și femeilor.

Am o experiență de 5 ani ca formator în domeniul dezvoltării personale,  o experiență de peste 6 ani în domeniul financiar-bancar, o experiență în management de peste 10 ani, sunt preocupată de studierea mindset-ului uman și în special de cel financiar și de latura investițională.

Am luat pentru prima dată contact cu cartea Comunicarea Nonviolentă în urmă cu 3 ani și m-am îndrăgostit instant de simplitatea și totodată de profunzimea mesajului.

Mi-am dorit din acel moment să aprofundez și să aduc această practică în viața mea.o

Detalii organizatorice

Unde? În Piața Ovidiu.

Când? Sâmbătă, 14 octombrie, orele 10:00 – 13:30 sau 15:00 – 18:30, alege în formular

Eveniment gratuit

Gustări și apă disponibile în locație.

Înscriere prin formular: https://form.jotform.com/230464508472355

Dacă îți dorești să te cunoști mai bine și să te împrietenești cu sinele tău, te invit la această zi împreună.

Poate fi un punct de pornire către o relație de calitate cu tine. Care, implicit, se va traduce și în relații mai armonioase cu ai tăi dragi.

HAI SĂ VORBIM
Localizare
Fii conectat