Ziua Nonviolenței. O prietenie cu propria persoană

Care este cea mai importantă relație pentru tine? Poate că te gândești…cu mama…cu partenera/ul…cu copiii?

Cea mai importantă relație din viața ta este relația ta cu tine.

Pentru că atunci când tu nu ești bine cu tine, cel mai probabil că nu poți fi bine nici cu ceilalți din jurul tău. Cel puțin nu în mod autentic, susținut, cu bucurie și ușurință.

Hai la Ziua Nonviolenței, Constanța, eveniment GRATUIT, în care să te descoperi pe tine în contact cu alți oameni, în contact cu tine însuți sau însăți, în contact cu instrumentele Comunicării Nonviolente, tehnici de gestionare a emoțiilor și a cardurilor metaforice.

Am pregătit pentru tine 3 ateliere, pe parcursul zilei de sâmbătă, 14 octombrie, 10:00 – 17:30 ( cu pauză de prânz).

În armonie cu tine
cu Oana Răgălie & Gabriela Tas

Care este cea mai importantă relație pentru tine? Poate că te gândești...cu mama...cu partenera/ul...cu copiii? Cea mai importantă relație din viața ta este relația ta cu tine. Pentru că atunci când tu nu ești bine cu tine, cel mai probabil că nu poți fi bine nici cu ceilalți din jurul tău. Cel puțin nu în mod autentic, susținut, cu bucurie și ușurință. În acest atelier exersăm identificarea nevoilor noastre, cele care ne ghidează acțiunile. Pentru a ne aduce mai multă conștientizare a ceea ce se întâmplă cu noi, cât și alegere a modurilor în care ne putem satisface nevoile. Atunci când știm clar ceea ce avem nevoie, avem acces la o paletă mult mai largă de strategii pentru a ni le împlini. Și astfel, nu mai avem atașament pentru o singură soluție disponibilă.

Emoţiile - busola perfectă în viaţă
cu Monica Popescu

În cadrul atelierului "Emoţiile - busola perfectă în viaţă" ai ocazia de a afla rolul şi mesajele emoţiilor în viaţa noastră, despre familiile de emoţii. De asemenea ai ocazia să afli despre căi de gestionare a emoţiilor. Vei putea experimenta în timp real una dintre aceste căi. Emoţiile noastre nu ne definesc, ci modul în care le gestionăm şi folosim puterea lor ne modelează destinele.

Fericire, recunoștință și apreciere
cu Decebal Popescu

Într-o oră de prezentare și practică, vei avea posibilitatea să descoperi câteva dintre rezultatele cercetărilor științifice pe tema fericirii, cum poți folosi pentru tine însuți aceste rezultate și cum să implementezi cel mai ușor niște rutine care să aducă fericirea în viața ta. Iar dacă te încumeți să începi procesul construirii unei vieți mai fericite, Decebal, gazda ta, îți va pune la dispoziție un instrument care îți arată punctul din care pleci precum și „numărul de pași” pe care i-ai parcurs.

OANA RĂGĂLIE – Trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă

După 10 ani în care am lucrat în domeniul financiar-bancar, în vânzări și dezvoltare de strategie de business, am decis să dedic timpul și energia unor domenii prin care simt că pot să contribui cu sens la viață și în societate.

Practic Comunicarea Nonviolentă din 2017, susțin cursuri pentru adulți interesați de propria dezvoltare personală din 2018. În martie 2022, am obținut certificarea internațională ca trainer în Comunicare Nonviolentă, sub egida Center for Nonviolent Communication din SUA.

După o formare de 4 ani, am obținut și certificarea ca terapeut în regresie reconectivă, prin Institutul Român de Terapie prin Regresie, formare acreditată de către Earth Association for Regression Therapy din 2016.

Instrumentele învățate în aceste două domenii se împletesc armonios în munca mea cu grupuri, cercuri de femei, cât și în întâlniri 1 la 1, de coaching empatic și de însoțire a oamenilor cu care lucrează în procesele de vindecare. 

Am fost trainer în cadrul a trei dintre edițiile online a programului Extraordinary Relationships, însoțind peste 40 de participanți în călătoria lor de 6 luni. Am susținut traininguri în corporații orientate spre colaborarea în echipă și o mai bună comunicare între oameni.

Sunt pasionată de susținerea și însoțirea oamenilor de a trece prin procese de exprimare a emoțiilor grele (furie, vină, rușine) pentru a ajunge la miez – nevoile neîmplinite – și la o relație autentică și cu compasiune față de propria persoană și, implicit, cu cei din jur

GABRIELA TAS – Coach & trainer

Eu sunt Gabriela și ca și tine, îndeplinesc roluri multe și diferite în viața mea. În afară de rolurile de femeie, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, mai sunt profesor, consilier de dezvoltare personală, trainer&coach și voluntar în diferite Asociații și Organizații.

Prin tot ceea ce fac îmi doresc să ofer cât mai multă valoare tinerilor și femeilor.

Am o experiență de 5 ani ca formator în domeniul dezvoltării personale,  o experiență de peste 6 ani în domeniul financiar-bancar, o experiență în management de peste 10 ani, sunt preocupată de studierea mindset-ului uman și în special de cel financiar și de latura investițională.

Am luat pentru prima dată contact cu cartea Comunicarea Nonviolentă în urmă cu 3 ani și m-am îndrăgostit instant de simplitatea și totodată de profunzimea mesajului.

Mi-am dorit din acel moment să aprofundez și să aduc această practică în viața mea.

 

Oana & Gabriela vor facilita atelierul În armonie cu tine.

MONICA POPESCU – psiholog

Atelierul Emoţiile – busola perfectă în viaţă este facilitat de Monica Popescu, psiholog ce are formare şi experienţă în psihoterapie de cuplu centrată pe emoţii (EFT – Emotional Focused Therapy), în metoda Călătoria şi este practician de EFT tapping (Emotional Freedom Techniques) şi Matrix Reimprinting. Foloseşte cu entuziasm principiile şi filosofia  CNV în viaţa personală alături de soţul ei, Decebal şi fiii lor, dar şi în cabinet cu clienţii ei.

DECEBAL POPESCU – trainer în curs de certificare Comunicare Nonviolentă

Atelierul Fericire, recunoștință și apreciere este facilitat de Decebal Popescu, trainer în curs de certificare CNVC.

El a descoperit întâmplător Comunicarea Nonviolentă (CNV), într-o carte pe care a citit-o împreună cu soția sa sub o umbrelă, pe plajă, într-o vacanță de vară. Într-un moment dificil din viața sa, Decebal a aplicat ceea ce citise în acea carte în relația cu fiul său mai mic. Faptul că a primit un răspuns pozitiv aproape imediat, l-a ajutat să realizeze că CNV este o abordare a comunicării care i se potrivește și lui, ca om obișnuit (inginer), fără o pregătire academică specială. Din acel moment și-a dorit să afle mai multe despre CNV, a participat  la mai multe cursuri fie introductive fie avansate, atât în țară cât și în străinătate. De la începutul anului 2020, împreună cu Octavia Udrescu, împărtășește din înțelegerea sa asupra conceptelor și proceselor CNV cu părinți, profesori și alte categorii de oameni care doresc o viață mai plină de conectare cu cei din jur și cu propria persoană.

Detalii organizatorice

Unde? În Piața Ovidiu, vei primi adresa după înscriere.

Când? Sâmbătă, 14 octombrie, orele 10:00 – 17:30 (cu o pauză de prânz).

» 10:00 – 13:30 – În armonie cu tine

» 15:00 – 16:00 – Emoţiile – busola perfectă în viaţă

» 16:15 – 17:15 – Fericire, recunoștință și apreciere

Dacă îți dorești să te cunoști mai bine și să te împrietenești cu sinele tău, te invit la această zi împreună.

Poate fi un punct de pornire către o relație de calitate cu tine. Care, implicit, se va traduce și în relații mai armonioase cu ai tăi dragi.

HAI SĂ VORBIM
Localizare
Fii conectat