CONSTELAȚII FAMILIALE

Eliberarea blocajelor transgeneraționale

Identifică rădacinile din arborele tău genealogic care te susțin și pe cele care te blochează!

Dăruiește iubire și recunoștință către strămoșii tăi, dintr-un loc interior de pace din care să poți lăsa în urmă lucrurile care aparțin destinului lor, ca să poți păși cu libertate în al tău !

Metoda Constelațiilor Sistemice Familiale este potrivită pentru toți cei care poartă cu ei emoții negative, credințe, tipare, programe, traume, dependențe, se confruntă cu probleme de sănătate, trăiesc în relații toxice sau au blocaje ce nu le permit să îi ating întregul potential. 

Aceleași dificultăți le-au trăit de-a lungul istoriei și alți membri din familia voastră, suferința lor fiind memorată în conștiinta colectivă a sistemului de familie, iar efectele au ajuns, într- un fel sau altul, până la voi, într-o încercare de a aduce vindecare la nivelul întregului.

Să distingem între ce ne apartine și ce vine din urmă este esențial pentru a putea să ne eliberăm, pentru a trăi propriul nostru destin.

 

Este o Metodă de psihoterapie de scurtă durată, trans-generatională, care ne relevă din sistemul de familie tiparele, dezechilibrele, blocajele, încurcăturile în care suntem prinși și cum putem restabili ordinea iubirii, pentru ca energia să curgă în sistem. 

“Constelaia” este o aezare spaial a unor persoane din grup, ca reprezentanți pentru membrii familiei persoanei care lucrează, pentru evenimente, intenții sau concepte. Observarea disfunciilor pe care aezarea i interaciunea reprezentanilor le sugereaz, permite facilitarea unor noi legturi, pline de respect i înelegere care echilibrează si restabilește ordinea armonioasă a sistemului. 

Ceea ce nu înseamn ignorarea propriei suferine, ci lucrul contient pentru întelegerea, acceptarea și apoi cresterea dincolo de aceasta suferintă. 

Facilitator:

MARICELA AMZA este Facilitator de Constelatii Sistemice Familiale și Organizaționale, Formator, cu pregătire în Gândirea Sistemică în Organizatii, și te invită, la început de an, sa traiești o experienta profunda si transformatoare. 

Maricela este absolventă a Facultății de Planificare și Cibernetică Economică, București

Ea s-a format în Constelații Familiale cu:

  • trainer Alberto Iturbe, Dorina Mocanu, Spania – 2007-2010 
  • trainer Jutta von Tenkel 2010-2014 -Anglia 

Formarea în Constelatii Organizationale a finalizat-o cu  Prof Dr Ion Bucur în 2016. 

Formarea în Dinamici Sistemice în Organizații a urmat-o cu traineri de la Institutul Bert Hellinger Olanda  2017-2018    https://hellingerinstituut.nl/en/ / 

De asemenea, a participat la workshop-uri de constelatii  cu : Bert Hellinger, Franz Ruppert, Vivian Broughton.

Detalii organizatorice

Când?

» vineri, 27 ian. 18:00 – 21:00

» sâmbătă, 28 ian, 09:00 – 19:00

Unde?

În Constanța, la centrul holistic Tonifiere Emoțională (zona PIața Ovidiu).

Cost: 350 RON

Locurile sunt limitate la 10 participanți.

Pentru înscriere, complează acest formular: https://form.jotform.com/230044631824347

Locul tău va fi confirmat după primirea plății integrale.

Cand Sistemul Familial se echilibrează, corpul și relațiile tale se vindec! 

HAI SĂ VORBIM
Localizare
Fii conectat